Vi testar på nätet

Då testar vi vad nätet har att erbjuda. Inte vad gäller produkter, sånt vet alla redan. Inte vad gäller nyheter, det är samma sak. Det gäller att veta vad det kan vara, annars är risken stor att man inte vet något alls. Hur man än vrider på det för det bättre att veta. Från början, inte senare.

Vill man, då kan man fundera över hur litet allt är. Eller, om man har de tankebanorna, hur stort det är. Så är det stort eller litet? Det vet bara du, ingen annan. Det handlar bara om hur, inte vad, du tänker. Inte vad någon annan tänker, och verkligen inte hur någon annan vill ha det. Bara du, bara dig själv.

Andras vilja, den kommer alltid finnas. Den, som i singular. Det är andras vilja, inte viljor. Viljor får något annat, men den sammanlagda viljan hos de andra ger något stort att förhålla sig till. Ett enda hav av vilja. Nu blev  det inte alls den riktade, tydliga text jag såg framför mig.

Istället sprang allt för snabbt, sprang iväg. Så det är här det slutar. Slutar för denna gången, inte för alltid. Det återstår mycket innan det är slut för alltid. Massor.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s