Vi testar på nätet

Då testar vi vad nätet har att erbjuda. Inte vad gäller produkter, sånt vet alla redan. Inte vad gäller nyheter, det är samma sak. Det gäller att veta vad det kan vara, annars är risken stor att man inte vet något alls. Hur man än vrider på det för det bättre att veta. Från början, inte senare.

Vill man, då kan man fundera över hur litet allt är. Eller, om man har de tankebanorna, hur stort det är. Så är det stort eller litet? Det vet bara du, ingen annan. Det handlar bara om hur, inte vad, du tänker. Inte vad någon annan tänker, och verkligen inte hur någon annan vill ha det. Bara du, bara dig själv.

Andras vilja, den kommer alltid finnas. Den, som i singular. Det är andras vilja, inte viljor. Viljor får något annat, men den sammanlagda viljan hos de andra ger något stort att förhålla sig till. Ett enda hav av vilja. Nu blev  det inte alls den riktade, tydliga text jag såg framför mig.

Istället sprang allt för snabbt, sprang iväg. Så det är här det slutar. Slutar för denna gången, inte för alltid. Det återstår mycket innan det är slut för alltid. Massor.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s