Kallt trots solen

Kallt om fötterna

Idag var det kallt trots att det var vackert väder. Jag var ute en stund på lunchen, men hade på mig alldeles för lite kläder. Jag hade en tunn vårjacka när en vinterjacka hade varit lämpligt. Det fick jag ångra bittert när jag gick och frös. Skorna var inte tillräckliga de heller, men det går ju inte att ha varma skor på jobbet ändå. Det blir på tok för varmt. Då fryser jag hellre en stund än att lukta fot resten av dagen.

chiropody-banner

Tråkigt möte

Redan innan lunch var dagen ganska dålig. Den startade med ett tidigt möte som gjorde att jag var tvungen att stiga upp tidigare än vanligt. Det mötet hade jag helt kunnat slippa, det gav mig ingenting. Jag hade en liten punkt att ta upp på ett två timmar långt möte där inget annat rör mina arbetsområden. Det gjorde mig riktigt irriterad eftersom jag har massor av annat att stå i just nu. Då vill jag inte lägga två timmar på ett onödigt möte. Det fanns minst två andra som var med som hade kunnat ta min punkt, så jag hade inte behövt vara där.

boring-meeting10

Bussen försenad

Efter jobbet fortsatte dagen att retas med mig. När jag för en gångs skull kom tidigt till bussen, då valde bussen att vara sen. Inte lite sen heller, utan en kvart. Det gör i sin tur att jag blir sen till hämtning på förskolan, och det gillar jag inte. Jag vill inte att min dotter skall vara kvar till sist varje dag, och de dagar jag hämtar vill jag vara i tid. Så var det inte idag, så idag var hon nästan sist av alla.

6357472695801366531720598907_runninglateinterview_crop380w-imgopt1000x70

Middagen var god i alla fall

Slutet gott allting gott som man brukar säga. Middagen blev lyckad, så det blev ett bättre slut på dagen. Hemmagjorda köttbullar med pressad potatis, gurka och rårörda lingon. Det var riktigt gott och min fru skall ha mycket beröm för sin kokkonst. Inte minst är hon fenomenal på husmanskost, men hon är duktig även på Italiensk mat. En extratur till gymmet kan all pasta vara värt.

Dags för natten

Nu är det dags att stänga av datorn och gå och lägga sig. Klockan har passerat elva, och det är dags för John Blund att komma på besök. Har jag riktig tur tar han med sig härliga drömmar, och jag ännu mer tur sover barnen igenom natten. Den yngsta vågar jag inte hoppas på, men den äldre kan med lite tur sova en hel natt utan skriv och gråt.

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s