En annan restaurang idag

Det kommer inte bli min nya, bästa restaurang idag. Idag är det inte jag som bestämmer, utan det är ”resten”. Så jag förutspår redans att vi äter Kinabuffé, och att jag kommer vara mätt och belåten efter det. Bara för att jag har hittat ännu en favorit, betyder inte det att jag tappat mina gamla. Så om det inte var tydligt är kinamat också en favorit hos mig.

Jag älskar allt med sötsur sås, och jag älskar stekt ris. Så en buffé är precis rätt för mig, det är baserna i de flesta kinabufféer. Jag äter alltid för mycket och sitter sedan och småsvettas på eftermiddagen. Värst var när jag satte i mig dubbla portioner av ngn stark maträtt, då både svettades och småfes jag hela eftermiddagen. Då passar ett öppet kontorslandskap inte alls bra, ett kontor hade varit mer diskret.

Nu börjar folk titta på mig konstigt, kanske har jag redan börjat fisa? Det hade varit förargligt och nästan lite genant. Men i sanningens namn är det nog för att jag ser så fokuserad ut som de tittar. Det är inte så vanligt att jag jobbar så här aktivt, och ironin över att det är bloggande är tydlig.

Hungrig, hungrig nu. Heja lunchen, nu kör vi. Men det är mer än en timme tills dess, fy vad jobbigt.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s