Inte det bästa vädret

Idag är det inte det bästa vädret direkt. Det är mulet, blåsigt och kallt och jag är glad att jag är inomhus. Nu har till och med snön börjat falla, trots att det är Maj månad. Man kan bli galen för mindre.

Nu behöver jag inte gå ut så värst mycket idag, en vända på lunchen är allt. Det borde jag klara av  även om det snöar och är kyligt. Man måste ju äta, annars blir man tokig av hunger. Jag blir det i alla fall. Jag börjar faktiskt bli hungrig redan nu.

Även om jag kan tycka att jag är lite galen ibland så är jag inte värst. Inte på långa vägar värst. Jag hittade detta klippet på en kille som har opererat sig för att likna en alv. Lycka till i framtiden, det är ett karriärshopp på gång tror jag. Nästan alla företag är ute efter att anställa alver, och eftersom det är så ont om dem har han en jättebra chans till vilket jobb som helst. Det är lite som ansiktstatueringar. Det finns inget som säger ”anställ mig” som 666 tatuerat på ena kinden. Kika på Alven här.

I övrigt har den här dagen inte så mycket att bjuda på. Lite jobb, lite kompisar och sedan blir det en ny dag. Jag hoppas att vädret vänder snart, jag längst efter värme på riktigt. I fredags var det härligt, och helgen var okej ibland. Men nu? Nu är det som Mars igen, så sjukt tråkigt. Det är bäst att gå i ide.

Annonser

2 reaktioner till “Inte det bästa vädret

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s