När nyfikenheten tar över

Efter att jag skrivit om Di Leva kunde jag inte släppa tanken på honom, och för första gången gjorde jag ett par sökningar på Google för att se vad som fanns att hitta. Jag kan förtydliga att det var min första sökning om Di Leva, Google som företeelse har jag provat tidigare.

Nu måste jag ju säga att jag blev lite besviken, efter det första jag hittade var en artikel om en påstådd misshandel av en flickvän. Eftersom jag inte alls känner Tomas är min åsikt oviktig, men att en särkklädd mänsklig (?) kärleksmums skulle spöa sin flickvän tror jag inte på. Eftersom jag inte kan hålla mig läser jag vidare i ämnet och hittar den här artikeln där flickvännen berättar om dettas förhållande.

Tack och lov så kom jag snabbt på att det finns en anledning till att jag inte har gjort dessa sökningar tidigare – Jag bryr mig ju faktiskt inte alls. Inte det minsta.

Men jag kan konstatera att Tomas Di Leva är MYCKET roligare att tänka på än att läsa om. Och med det konstaterandet förstår jag ju att detta inlägget måste ta slut.

1200px-sweden_road_sign_b2-svg

Jag återkommer antagligen i frågan, men då helt utan fakta. Fakta har den irriterande egenskapen att den ofta förstör tankebanor och teorier. Bu för fakta!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s